Palaan kauniista maailmasta
josta olen lähtöisin
Palaat sieltä josta
minä en ole vielä tietoinen
Käsitys sinusta
on henkeäsalpaava
Rakasta minua niin paljon kuin voit
Koko kehoni haluaa rakastaa sinua
tässä
ja nyt
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi