teksti

Runoilija Benelope

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2009
Viimeksi paikalla: 1.2.2022 22:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luulin et kaikki paremmaks muuttuu,
kunnes teksti pieni mut sai suuttuun.
Ei kirjoituksella mitään merkitystä pitänyt olla mulle,
silti katkera olen nyt sulle.
Mutta miksi?
Ethän ole tehnyt mitään väärää.
Sai nimikirjaimesi kuitenkin mieleni tyhjyyden häädettyä,
ajatukseni sekavilla tunteilla täytettyä.
Niinpä en tiedä mitä nyt teen,
pyyhinkö vain kyyneleen?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavaa tekstiä...!

koskettavaa tekstiä...!

 

Käyttäjän kaikki runot