En tiedä mitä tunnen,
En tiedä tunnenko enää,
Asiat ei ole kuin ennen,
Tarkoittaako se hyvää?
En uskalla tuntea mitään,
En päästä sinua sisään,
En halua satuttaa ketään.
Hymyni on teeksentelyä,
Vai onko? En edes itse tiedä.
En ole enää vuosiin tiennyt.
Taisi kaikki valheet tunteeni viedä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Jokseekin tuttu tunne.. tuttua kun ei enää tiedä millainen itse on, kun on kadottanut itsensä..
Hieno runo :)
Vain totuus satuttaa hyväilevällä tavalla,
valheiden meri vie mennessään ja aalloista on
vaikea päästä eroon. Tunne on, ettei tunne mitään -
onhan sekin jo jotain.