yritän muodostaa helppoja rutiineja
kerätä pelastusrenkaan ympärilleni
en halua hukkua kuohuvaan veteen
en osaa uida
raaputan ihooni muistilappuja
muistaa miltä elämä tuntuu
en minä silti tahdo kuolla
epäonnistuja
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi