Kun katson kuutamoon,
nään siellä silmäsi
Kun kuuntelen tuulta,
kuulen siinä äänesi
Kun annan auringon paistaa iholleni,
tunnen sillä lämpösi
Mutta,
kun tunnustelen sydäntäni,
siinä ei ole jälkeäkään sinusta.
Selite:
Viiden minuutin runo ;>>
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
<3 Upee <3
Oi, ihana!
Pidin varsinkin toisesta säkeistöstä, voi :)
Hyvää syntymäpäivää myös!