Jos joskus saisin, sen rakkauden takaisin, minkä joskus menetin.
Olisi helpompi hengittää, nyt on niin raskas elää.
Toisten elämä siitä helpottui, mutta minun suuri sydän siitä haavoittui.
En tunne ansaitsevani tätä tunnetta.
Mutta niin se elämä vaan taitaa mennä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi