Liekki

Runoilija Rujotar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Terapeuttisia tekstejä melankolisen sielun syvyyksistä
 

Harmaita tunteja
Vuoden verran sekuntteja
Katselen ohikiitäviä kasvoja
Häpeän pieniä huolia

Tiedän,
Moni vaihtaisi osia
Mutta minä haluan onnistua
En mahdollisuuksia
Pois nukkua

Tunnen olevani
Ainainen epäonnistuja
Se kävelevä ongelma
Vieras jopa kotona
Elämä ilman tarkoitusta

Tuli sisälläni palaa
Kärsimättömänä polttaa
On vaikeaa olla
Kituva liekki sateella
Se sotkuinen risukasa
Jonne valo ei paista

Selite: 
Henkilökohtaisia riittämättömyyden tuntemuksia..
Kategoria: 
 

Kommentit

Löysin itseni. Kaunis runo, joka kertoo enemmän kuin yksi kuva. Tykkäsin

 

Käyttäjän kaikki runot