Täältä tullaan uusi elämä

Runoilija SyksynLapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pois sä lähdit, mut yksin jätit.
Ensin ymmärtänyt en.
Itkin ja pelkäsin, sua takaisin odotin.

Mutta nyt mä nään.
Rakkaus haihtui.
Ja mä silmäni avasin.

Ymmärsin, et ollut arvoiseni.
Nyt sulkea voin sut pois sydämestäni.
Olen vapaa taas kulkemaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot