Loppu

Runoilija complicity

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 25.1.2009
Viimeksi paikalla: 4.10.2016 10:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'm here but I don't know where
 

en selviä
en näillä ajatuksilla
ne eivät vie minua eteenpäin

jalkani eivät enää kanna

seinät elävät omaa elämäänsä
ja hämärä hiipii näihin varjoihin
vie järkeni rippeetkin

alan saada pikkuhiljaa tarpeekseni

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot