I < 3U

Runoilija craft

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ii on pienempi kuin kolme, uu.
Tänään sain kokea sen kun toive toteutuu.
Mä sain sut mukaani.
Sain maksaa kahvisi.
Sit näin sun hymysi niin kauniin.

mitä mitä nyt teen...

En mä tiedä jääkö tää pariin kahviin.
Kohta sä kyl huomaat ett' ei ole varaa timanttiin.
Mut hei, mul ois sulle kultaa.
Alle kolme karaattii, mut luulen et se kelpaa.

mitä vain vuokses teen...

Hyvin on mennyt tähän asti.
Kesämme alkoi upeasti.
Ei haittaa ees vesisade.
Kun näkee et toi on mulle kade!

vuokses suljen teeveen...

En mä tiedä jääkö tää pariin kahviin.
Kohta sä kyl huomaat ett' mul ei ole varaa timanttiin.
Mut hei, mul ois sulle kultaa.
Alle kolme karaattii, mä tiesin et se kelpaa!

Selite: 
Iloisen päivän aikaansaannoksia, aurinko paistoi ja mieli oli korkeella! :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Sen täytyy olla todellista, jos oot valmis sulkeen telkunkin.. :p

ihana runo, tulee sellanen olo et haluisin olla toi tyttö!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
craft Hurma 8.8.2013 0 Runo
craft Nimetön 10.2.2013 3 Runo
craft Nimetön 23.10.2012 0 Runo
craft ajatuskupla 22.10.2012 1 Runo
craft huomaamatta 22.10.2012 1 Runo
craft Loving intruders 17.10.2010 2 Runo
craft Kaninkolo 17.10.2010 1 Runo
craft Didn't find the Sun 17.10.2010 0 Runo
craft I < 3U 17.10.2010 2 Runo
craft Turvaton lapsuus 7.7.2009 3 Runo