Minun stadi 5

Runoilija Panthera

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2009
Viimeksi paikalla: 5.6.2017 21:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Ajattelen - siis olen
Olen - ajattelenko?

Antaa olla, ette te kuitenkaan usko.





Käy muuten ihan vaikka huviksesi katsomassa tuo linkkini...
sinne siirtyvät omasta mielestäni kelvolliset runot...
 

puiston penkillä hän istuu
vieressään muovipussi,
kaveri kukkapenkissä
omansa jo tyhjentäneenä

elämän poskilla syrjäpolut
täyttyvät syvät uurteet
joskus rankkasaateessa
menneen onnen kyynelistä

kerran näin hänen nousevan
ylös penkiltä tervehtiä yrittävän

maailmaa, johon hän joskus oli kuulunut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin puhutteleva, kyllä sen sanoma..

Haikea, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot