Tellervo

Runoilija Henskuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kauniit silmäsi minua totisena katsovat,
sylistäni paikkaa ne etsivät.
Valkoiset korvannipukkasi maistuvat
mansikalta,
selkäsi tuoksuu kevätruoholta.
Tahdon sulkea silmäni,
tuntea vain sinut lähelläni.

Viiksesi kutittavat poskeani,
samettinen turkkisi hellii käsiäni.
Kehräyksesi saa karvani
kananlihalle nousemaan,
pienet tassusi ihoani kopristelemaan.
Pysyisitpä luonani aina,
karvainen enkelini.

Selite: 
Sydämessäni on karvainen tassunjälki.
Kategoria: 
 

Kommentit

Lemmikin vaikutus on tunnetusti terapeuttinen ja parantava, minkäpä muun takia ihmiset niitä pitäisivätkään :) Kaunis kuvaus ihmisen ja eläimen välisestä siteestä. Allergikkona riipaisee lukea tätä, mutta ... olen jo tottunut. Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot