Mustassa, pimeässä, kosteassa luolassa asuu tyttö, joka näyttää vain kymmenen vanhalta, vaikka hän on tuhansia vuosia vanha. Tuo tyttö on ainoa, joka voi tuoda kuolleet takaisin henkiin.
Kun ihmiskunta viellä muisti tuon tytön olemassaolon, kaikki tulivat pyytämään häneltä, että hän herättäisi heidän kuolleet lähimmäisensä henkiin.
Ennen kuin tyttö herätti ketään henkiin, hän kysyi aina pyytäjältä: "Olet valmis maksamaan korkeimman mahdollisen hinnan läheisesi tuomisesta takaisin tähän maailmaan?" Ja aina vastaus oli: "Kyllä."
Tuolla tytöllä on kyky tietää lähellään olevien ihmisten heikkoudet.
Jos hänen luokseen tulleen ihmisen heikkous oli raha, tyttö pyysi vastalahjaksi tämän koko omaisuuden, jos taas rakkaus, eivät tämä henkilö ja kuolleista herätetty voisi koskaan enää rakastaa ketään.
Mutta jos ihminen oli itsekäs, eikä suostunut ehtoon, tyttö vei tämän hengen.
Ja jos ihminen oli todella epäitsekäs, tyttö ei ottanut maksua ollenkaan.
Näin oli siihen asti, kunnes tytön vihaajat kävivät hänen kimppuun ja ajoivat pois ihmisten luota.
Mutta tuo tyttö jatkaa elämää senkin jälkeen, kun maailma tuhoutuu.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
En tiedä miksi mutta jostain syystä tykkäsin tästä. Voisi kuvitella jonkun Tim Burttonmaisen animaation tämän taustalle...