Kun on terve,
niin ei tiedäkään miten etuoikeutettu on muiden silmissä.
Kun on töitä,
on myös arvostusta.
On rahaa millä elää ja mällätä ihan kuin huolet olisivat suljetut tuhansin sinetein.
Etuoikeutetun elämän kuplan puhjettua,
todellisuus lyö lujaa kasvoihin ilman hanskoja
ja vyön alle satelee myös osumia joiden johdosta elämä tuntuu tältä:
Olet kuin huutaja, niin kuin sairas lammas ilman ketoa.
Kuin vegaani vampyyri mahlan vallassa.
Kuin seisoisit rapakon reunalla laskiaspulla ohimolla odottaen.
Laajentamalla reviiriäsi voisit vielä paeta paikalta
todeten, että elämä on yhtä eräpäivää.
Mutta sydämesi on vielä ehjä ja tekee oikeat päätökset puolestasi.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit