Grillattu vaahtokarkki

Runoilija Nuuskamuikkunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä olet kuin grillattu vaahtokarkki.

Sisältä pehmennyt.

Ulkopuolelta kova.

Olet tummentunut tulen liekeistä.
Niitten tanssimisesta ympärilläsi.

Ne takertuvat sinuun, piirittävät joka puolelta.

Et ole enään niin värikäs kuin ennen.

Mutta silti maistut suloiselta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana runo. Niin ne vastoinkäymiset voivat lisätä makua ihmisessä. Hyvä rytmi ja oikein raikas.

Hauskaa synttäriä "vaahtokarkki"... Et ole sentään grillattu... Blondi lähellä äidin sydäntä.

Onpa ihana runo! Saa ajatuksen lentämään... Vaikeaa on vaahtokarkilla, mutta miten sinä saat luvan sitä maistaa... ja kun uskallat.... olet muuta kuin muut!

suloinen ja hieno =)

hyvä

Tänhän pystyy sijottamaan kertomaan tosi monta eri tarinaa .. :) Tykkään.

ihana runo. Niin ne vastoinkäymiset voivat lisätä makua ihmisessä. Hyvä rytmi ja oikein raikas.

Hauskaa synttäriä "vaahtokarkki"... Et ole sentään grillattu... Blondi lähellä äidin sydäntä.

Onpa ihana runo! Saa ajatuksen lentämään... Vaikeaa on vaahtokarkilla, mutta miten sinä saat luvan sitä maistaa... ja kun uskallat.... olet muuta kuin muut!

suloinen ja hieno =)

hyvä

Tänhän pystyy sijottamaan kertomaan tosi monta eri tarinaa .. :) Tykkään.

 

Käyttäjän kaikki runot