Sukeltajan toive

Runoilija AleksiH

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 19.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sielusi suuri ja syvä kuin valtameri

Vie minut rannoillesi!
Ohjaa niiden satamiin

Anna minun kellua kanssasi!
Tuntea viileä ja lämmin yhtaikaa ihollani

Anna minun sukeltaa!
Maistaa suolainen vesi huulillani

Lopulta

Näytä minulle syvin kohtasi

Ja hukuta!

Upota!

Asuta minut!

Sinne minne aurinko ei valaise
Siellä missä mikään ei kasva
Siihen kohtaan, jossa kukaan ei uskalla uida

Valoksi

Kasviksi

Kalaksi

Niin valaisen

ja kasvan

ja uin

pinnalle

Yhä uudestaan

Selite: 
ei muuta lisättävää
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Pitkä, mutta Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot