Miksi aina on harmaata
vaikka puen päälleni punaisen paidan?
Miksi taivaalta
saan nähdä vain kääntöpuolen?
Miksi sade häivyttää kaikki värit,
vaikka tahdon vain rakastaa?
Miksi huutoni hukkuu tuuleen?
Selite:
Ärsyttää kun kone sekoilee ja ulkona on vaan niin likaista ja harmaata ja sataa koko ajan...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tää on kiva. Just semmonen...äh en keksi sitä sanaa. Joka tapauksessa tykkään tästä :) Upea.