Huutoni kuiskaan kuulollesi.
Niin hiljaa että vain maailmani sen kuulee...
Se hehkuu vaikka haihtuu taivaaseeni...
...Ääneti kaikuu, silti kuulet...
-koskematta tunnet-
Miljoonien sanojen joukosta yksi vain yli muiden kuuluu-
hiljaa... Hiljaa... hiljaa...
"tule"
Yhdellä sanalla ajatukseni ymmärrät,
Kosketuksella sieluni tunnet.
Lämmön... itsesi...
Tulit,
maailmani,
Sinä pyyntöni kuulit,
ja tulit.
Selite:
Varhaisimpia rakkaudentunnustuksiani, kaipuun kautta.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis runo.
Sivut