sinun

Runoilija emmiina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huuhdo kyyneleesi,
kadota murheesi,
minun sieluuni.
En tahdo sinun kärsivän,
haluan elämääsi elävän,
uuden kevään näkevän.
En saata todistaa päivää,
kun paloiksi eteeni hajoat,
kun en enää niitä koota saa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja lohtua kantava runo. Näin pitkän tauon jälkeen, niin parhaimmistoa.

Kaunis runo, pidän kovasti, vaikka ehkä liian hempeä makuuni, mutta sehän on vain mielipidekysymys. :]

 

Käyttäjän kaikki runot