Hiuksistasi

Runoilija Cloudhands

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Softness is the way of life, hardness is the way of death.
 

Ensin,
pehmeys.

Se miellyttävän uuvuttava tunne
kun upotan kasvoni hiustesi mereen.
Sinä suljet silmäni aalloillasi.

Sitten,
tuoksusi.

Sataprosenttinen euforia.
Vangitsematon,
pullottamaton.
Irtaudun syleilyysi.

Kuiskaat korvaani rakkautta
ja neljäs ulottuvuus aukeaa.
Tai viides.
Tai kuudeskymmenesviides.
Olemme hyvin kaukana joka tapauksessa.

Sormeni vaeltavat läpi hiustesi,
läpi intohimon.
Hellien, silittäen, vetäen,
hellästi repien.

Pyyhin hiuksesi suudelmien tieltä.

Sinä olet täydellinen nainen.
Tänään kerroin sen hiuksistasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jos sanoilla voi rakastella,
niin sen tekee tämä runo.
Kirjoitat hyvin :)

Upea upea runo! Todella miellyttävää sanojen virtausta. Upposi ainakin tähän naiseen (:

 

Käyttäjän kaikki runot