Nimetön

Runoilija dominante

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi sängyssä mä nukkuisin
siellä tyhjä paikka on
sohva uniseuraa tarjoo
olo ei oo onneton

Kun et sängyssäni makaa
miksi itse makaisin
totuin koiran uneen huonoon
ja kissankarvoihin

Sua ootan aina tulevaksi, seuraas rakastan
päivä sunnutaiksi muuttuu kun sä mua katsot vaan
Hetken tärkeet kanssas viettää saan
ja siksi sanonkin

oot aina tervetullut. Miten paremmin,
sen sanoa osaisin

Kun mun arki koittaa taas
se voi mielen musertaa
ellen sua ajattelis,
ystäväin.

Päivä surkein, synkinkin
saa muodon kultahippusen
kun sut ajatuksiin löydän
viimeinkin

Sua ootan aina tulevaksi, seuraas rakastan
päivä sunnutaiksi muuttuu kun sä mua katsot vaan
Hetken tärkeet kanssas viettää saan
ja siksi sanonkin

oot aina tervetullut. Miten paremmin,
sen sanoa osaisin

Selite: 
erikoisystävälle
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot