Sinä sait siivet selkääsi
ja lensit ylös korkeuksiin
täysin odottamatta,
jättäen meidät tänne.
Suremaan.
Ihmettelemään.
Kaipaamaan.
Jatkan kesken jäänyttä työtäsi
kahden pienen sinunlaisesi kanssa.
Heitä katsoessani
aistin läsnäolosi.
Lepää rauhassa
ja turvatkoon enkelit matkaasi.
Selite:
Kiitos ku sain laittaa tunteita kirjaimiksi. Nämä helpottaa omaa oloa.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kyynel vierähti tätä lukiessa,tätä kaikkea ajatellessa.. mitähän kaikkea olet joutunut kokemaan.. jaksathan ja pärjäätkö. ♡ suosikkeihin.
Kyynel vierähti tätä lukiessa,tätä kaikkea ajatellessa.. mitähän kaikkea olet joutunut kokemaan.. jaksathan ja pärjäätkö. ♡ suosikkeihin.
Kiitos runostasi. Kaunis runo surusta ja kaipauksesta, mistä löytyy kuitenkin toivoa. Edessä on tulevaisuus ja toivo!
Voimia sinulle. Runosi ensimmäiset sanat saivat kyyneleet silmiini, niin paljon voimaa niissä on.