Eläin

Runoilija askella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2006
Viimeksi paikalla: 8.8.2022 16:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mikä se on tällainen

sielunveljeys
mielenveljeys
mielipuoliveljeys

äänensä särkeneiden sisaruspiiri?

Lepäät siinä
ja tuuditat
uniani

kuin uskottu ystävä
luotettu veli
niin helvetin hyveellinen

mies

Huomannetko edes
kuinka kämmenesi alla
hiukseni
leimahtavat liekkeihin?

Aavistatko edes
miten tajuntaani tanssitat
sisintäni riepotat
kuin rajuilma lakanaa

ja eläin jossain kerrosteni uumenissa
salassa helmani alla
on repinyt jo lakanan
ja sinut?

Hei,

lakkaa nyt jo paijaamasta
sanohan suoraan

onko sinusta rikollista
himoita

hengenheimolaistaan?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ah, himo tuntuu nykypäivänä rikolliselta.
Pidän runoistasi.

 

Käyttäjän kaikki runot