En saa

Runoilija Syntymähäjy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lähinnä Rautalukko nimisen rockorkesterin lyriikoita, muutamia muita. Erittäin epäaktiivinen käyttäjä, mukavaa jos luet, toivottavasti tykkäät. Musiikin kanssa näitä löytyy mm. näistä: http://www.mikseri.net/rautalukko http:// www.youtube.com/rautalukko
 

Minä kirjoitin sen ylös,
jotta voisin unohtaa
Sulkea sen kirjan
ja uuden aloittaa
Mutta nuo rivit,
ne loistaa valoaan
Ne puskee kannen läpi,
ne puskee tajuntaan

En saa, en saa unohtaa
En saa aloittaa alusta
Ei, en saa, en saa unohtaa
En saa

Minä käännyn ympäri
ja näen varjoni
Tuo varjo peittää alleen kaiken
minkä rakensin
Omin pikku kätösin,
hyvää tarkoitin
Mutta minä mokasin
niin kuin aina ennenkin

En saa, en saa unohtaa
En saa aloittaa alusta
Ei, en saa, en saa unohtaa
En saa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan upeaa tekstiä.

"Omin pikku kätösin,
hyvää tarkoitin
Mutta minä mokasin
niin kuin aina ennenkin" selkäpiissäni tuntuu outoa kylmää kun luin tätä.

Hienoa tekstiä

 

Käyttäjän kaikki runot