Löydänkö milloinkaan luoksesi?
Luin rakkauden abc-teoksen,
nyt vihaan rakkautta enemmän kuin sinua!
Löydänkö illoinkaan luoksesi?
Puin rakkauden abc-teoksen,
nyt rakastan rumuutta(ni) enemmän kuin sinua!
Löydänkö silloinkaan luoksesi?
Uin rakkauden abc-teokseen,
nyt vihaan itseäni enemmän kuin sinua!
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi