Nimetön

Runoilija LostAndDelirious

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 18.2.2007
Viimeksi paikalla: 8.9.2016 10:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tänään minulla oli taas liikaa aikaa miettiä sinua

yksin,
vai sanoisinko ilman sinua,
kävelin näillä Tampereen kaduilla

yhtäkkiä ymmärsin meidän rakastavan toisiamme,
mutta myös toisia

mitä helvettiä tällaisessa tilanteessa pitäisi tehdä

kun sinä rakastat toista
ja kun minulla on liikaa aikaa ikävöidä sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Auts.Runosi osui ja upposi,sai kyyneliin.Jotenkin löysin siitä jotain omalle kohdallenikin..

wow, osasit hyvin vangita hetken epätoivon !

osui ja upposi. Kiitos. Kauneinta ikinä.

 

Käyttäjän kaikki runot