Pehmopuhetta

Runoilija Pirteä Pippuri

nainen
Julkaistu:
53
Liittynyt: 6.9.2006
Viimeksi paikalla: 7.12.2023 16:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.9.1981

Ihminen on itsensä vastakohta.
 

"Puhu pehmeitä".
Se oli ihka ensimmäinen
lauseeni.

Istun sohvalla
kääriytyneenä
peittoon.
Nauraisit,
jos näkisit minut
ja kysyisit
onko minulla,
ikuisella vilukissalla,
kylmä.
"Ei ole", vastaisin.
"Kaipaan vain jotain
pehmeää".
Et ole täällä, joten
jään odottamaan, että
lämmität sydämeni
pehmoisilla sanoilla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana pehmeä runo. =D

pehmoinen tunnelma runossas

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot