Yhä rakastan.

Runoilija Cidni

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 31.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaadun ilman tukeasi,
en selviä ilman turvaasi.

Unohdan elämän merkityksen,
elämäni loppuu ilman sua.

Rakastan sinua nyt ja aina,
vielä mietin meitä yhdessä.

Odotan sinua tässä ja tuolla,
voitaisiimpa palata entiseen.

Rakas, älä unohda mua,
meillä on mahdollisuus vielä.

Ei kuolema ole vielä tässä,
en ole sua koskaan jättämässä.

Rakas, ollaan yhdessä,
mä sua kaipaan, ja rakastan.

Selite: 
tää on sitä mitä mä ajattelen.. tarkoitus ei ole riimitellä, tarkoitus ei ole säettää mitään.. tarkoitus on vain kertoa tunteet, lauseina. Omissa osioissaan.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot