Lumihiutaleen juoksu
ja taivaan läntisen tuoksu
Ihoa se hivelee
Joskus se on kuin murhamiehen veitsen viilto
Toisinaan rakastajan sively hento
Tunnetko kuinka se kuiskii
ja sinut retkelle läntiseen paratiisiin kutsuu?
Tarjous on ainutkertainen
Se lienee syytä ottaa vastaan...
Selite:
Länsi on my mind :D
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi