rakkautta, myötätuntoa, kaipausta
tunteita, jotka katosivat sinun naamaltasi
kipua, tuskaa, epätoivoisuutta
saanhan minä sinut vielä tuntemaan jotain
katkeruus ei saa kenenkään
kasvoja näyttämään hyvältä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
totta :s