Sinä olet vaikeaselkoinen
kuin rubikin kuutio
kääntelen paloja,
mutta en koskaan täysin onnistu
silti yritän
nähdä ne puolet sinusta joita
niin tiukasti varjelet.
kääntelen paloja,
mutta en koskaan täysin onnistu
silti yritän
nähdä ne puolet sinusta joita
niin tiukasti varjelet.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit