Haluan seikkailla ihollasi.
Löytää sen kuumatlähteet
Tuntea sen järistykset
Haluan mullistaa kaikki käsitykset
Antaa niille uuden arvon
Uskoa tulevaisuuteen
Haluan tietää minne kuuluu eksyä
Hukkua tuoksuusi
Kadottaa todellisuuden
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi