Elämäni loppu

Runoilija jontza

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Always look on the bright side of life...
 

Miksei minulla voisi olla
monta hyvää ystävää?
Olen kai täysi nolla,
kirous on "viisauteni" tää.

Olen pelkkä nörtti,
lukutoukka vain.
Mitä hyöddyn minä siitä,
että hyvän todistuksen sain?

Päivä päivältä kuihdun,
minä yhä enemmän.
Ja muut minusta välittävät,
yhä vähemmän.

Olen "viisauteni" vanki,
olen neuvoton.
Yhä enemmän minusta tuntuu,
että elämäni loppu on.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot