hyväntahtoisuus

Runoilija vihvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tulen niin hyvälle tuulelle,
nähdessäni päivästä toiseen hänen vanhat, ryppyiset,
hymyilevät kasvot.
Hänellä on halu auttaa,
vaikka kulkee keppinsä kanssa,
hyvä kun itse tasapainonsa pitää,
silti hän työntää kärryt paikoilleen,
toisten jäljiltä.

Selite: 
Näen päivittäin töistäni vastapäisen kaupan kärryjonon johon vanha mies kompuroiden asettelee kärryjä paikoilleen.. Se on niin hellyyttävä näky! :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot