sanat

Runoilija HiljainenEnkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki mun "runot" ei oo mulle itselle tapahtunutta. Suurimpia innoittajia ovat monet hiphop/rap artistit ja läheiset ihmiset. Arvostelkaa ihmeessä ja lukekaa aijempiakin kirjotuksiakin! :)
 

ja ikävä on valtaisa
tuota kaveria karvaista
kyynel silmässä kun häntä mietin
vieressäni lämmitti ja öitä vietti
jätti hän suuren aukon kotiin
aukon sydämeen, mieliin
ei sanat edes riitä kertomaan ikävää
12 ja puoli vuotta, aika liian lyhyt tää
mutta kun toista ikää mietitään
lähes sata vuotias oli tää
en silti olisi hänestä tahtonut luopua millään
tietäen että nyt on sun hyvä olla
sanon silti tän
rakastan sua kulta pieni edelleen koko sydämellä

Selite: 
sydän
Kategoria: 
 

Kommentit

Otan osaa. Minulla meni monta vuotta, että pääsin koirani kuoleman yli. VOimia!

Otan osaa. Minulla meni monta vuotta, että pääsin koirani kuoleman yli. VOimia!

 

Käyttäjän kaikki runot