Ruusut kukkivat vain sinulle

Runoilija Junnu Hätälä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2010
Viimeksi paikalla: 8.4.2016 23:47

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
8.1.1983

Olen kirjallisuuden ystävä ja runot ovat lähellä sydäntäni. Erintoten rakkausrunot. Ja runojen kirjoittaminen on minulle tärkeää. ja runojen lukeminen. Myös blogissani kirjoitan rakkausrunoja.
 

Ruusut kauniit nuo kukkivat vain sinulle rakkaani.
Ruusut nuo kauniit tulipunaruusut rakkauden kukat ihanat kukkivat vain sinulle rakkaani.
Kukkatuoksu ihanaa on ja puutarhan ruusujen kauneus on ihanaa.
Rakkaani villiruusu kuinka paljon sinua rakastan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ruusuista romantiikkaa. Kauniisti puhuttelet sydämesi valittua runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot