niin kylmässä humalassa
saa taas muistot luomaan kyyneleet
rakkauteen siihen näkymättömään
sanotaan koti siellä missä kuolisit toisten puolesta
sen surun tuottaa
rakkaus niihin tärkeimpiin
aina luonasi oleviin
liian pieniin näkemisiin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis runo.
herkkää
pidin todella paljon