Sinä laskit päiviä
Minä odotin
Odotin sun lähtöäs
Odotin sun paluutas
Yritin iloita puolestas
Se oli mahdotonta
Siltikin yritin
Vain sun vuokses
Vain meidän vuoksemme
Nyt on odotuksein päättynyt
Jäit luokseni mun
Seisot rinnallain
Olet mun ainiain
Sinä ja Minä nyt
Sinä ja Minä ikuisesti.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis