Minä synnyin kai onnellisten tähtien alla
jumalkuiden katsellessa
Silti minusta tuli
lihaa ja verta
tulta ja tappuraa
Silti peilistä katsoo
vain äitini silmät
ja isäni ylpeys
Olen ihan samanlainen
vaikka sinut tehtiin tulisilla hiilillä
tervasta ja nokkosista
Vielä demonit tanssii haudallain
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Vähän jotain piirteitä isästä, vähän äidistä ja kuitenkin ainutlaatuinen, uniikki oma itsesi. Hieno runo ihmisestä.