Hienopesuohjelma

Runoilija ijomeo

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 17.9.2011
Viimeksi paikalla: 31.3.2024 18:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos! Kaikki sanat painavat, Ja piittaan liikaakin
 

Lakanoita vaihtaessa kuiskuttelen
peiton mutkaan ja tyynyliinoihin
Ne kaikkein kauneimmat valheet
pois pestäväksi

Lakkaako pääni pyörittämästä
kun linkous loppuu ja kone sammuu?

cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä. Olisipa se niin helppoa. Pidän tavastasi kirjoittaa.
 

Käyttäjän kaikki runot