katse valoisa,
valaa toivoa minuun,
pelkkä katse eloisa,
luo luonnonkauneutta sinuun,
jaksan päiviäkin poissa,
poissa silmiesi valoista,
kuinka voikaan miettiä toista.
loista, loista tyttö loista.
-sokaisemasi samoista työtiloista-
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pirteä, kaunis runo
Todella kaunis! Ollapa itsekin tuollainen tyttö =)