viimeinen kiitorata

Runoilija Ilmiselvä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2006
Viimeksi paikalla: 11.2.2016 12:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 

radiossa se laulaa
ikään kuin elämä ois helppoa vaan
ja tossa vieressä mun esiäiti
nukkuu puoliksi sängyllä – jalat maassa
ja mumisee välillä jotain
ja hengittää kera tukkoisen nenänsä
joka on mulle jo lapsuudesta tuttu

ja tällaisen paikan ominaistuoksun keskellä
esiäidin huonekaveri
tepastelee sisään
ja sanoo jotenkin että
on se hullua uskoa että
omat ihmiset tulee vielä
hakemaan täältä pois

kelaa sä omia asioitas
siinä sitten,

sitten minä ja esiäiti
jäädään jutustelemaan
ääneti käsi kädessä
ja tuolla astiat kilisee
ja ulkona puut täynnä lehtiä
ja ei mistään erityisestä syystä
me purskahdetaan yhdessä nauruun

ja esiäiti sanoo
...tukea...
...ei tarvii selvitä yksin.
kyllä me täällä yhdessä pärjätään.
tää on niin monipuolista.
hyvää kun on kaikki.
kaikki on hyvänä.
on se hyvä kun kaikki on hyvin

Selite: 
muistot haihtuvat, ihmiset niiden mukana.
Kategoria: 
 

Kommentit

Älykästä huumoria tässä syvämietteisessä, sujuvasti kirjoitetussa runossasi.

Hauskasti kirjoitettu.

taitavaa tekstiä, hienolla, persoonallisella otteella kirjoitettuna.

Hyvin monipuolisin ajatuksin ... tämän näkee läheisen kohtaamisen arjessa ... kuva ajatukset vivahteina. Tyylikästä tekstiä.

Omaperäinen runo

Mielenkiintoinen ja puhutteleva. Jäin miettimään montaa kohtaa tässä runossa...

Tämä runosi koskettaa syvältä, kun on jo ikävuosiakin melkoisesti.
 

Käyttäjän kaikki runot