Kaukana liian kauan

Runoilija jedida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ikävä,
sinä painat raskaalla
etusormella palleaani
ja katsot vaatien selitystä.

Miten minä voisin sen
sinulle antaa?

Puhua, kun tukehdun
sydämeni riekaleisiin?

Katsoa silmiin,
kun näen vain
sisääni?

Mene pois!

Minä tahdon
hengittää eilistä,

liukua huikeaa
vauhtia sinistä
hetkeä pitkin

kadoksiin päivää,
jonka mukana
sinä saavuit.

minä kuitenkin voitan…

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen, mutta hyvä rytmi.

 

Käyttäjän kaikki runot