Älä kysy

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1178
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 21.5.2024 9:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Tänään olen saanut
valehtelematta 
ainakin kolmet kylmikset.
Käsivarsissa pörrötys.
Et sinä uskoisi.
Nämä olisivat vain
hurahtaneiden ja
lääkkeettömien juttuja.
En katsonut ennakkotietoja,
eikä niihin asioihin ulottanut
kolmas tekijä.
Silti kaikki vain humpsahti
maagisella tavalla kohdilleen.
Älä kysy, en voi selittää.
Se on vain täällä (näytän sydäntäni).
Tai jossakin korvien välissä. 
Tai ilmatilassa ympärilläni.
Yritin pysyä järkevänä ja ajatella yhdettätoista
vaihtoehtoa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot