Sinä olet sillä tavalla ihana,
että ymmärrät, mitä tarkoitan,
vaikka sekoitankin
joskus pioneerit ja pilotit keskenään.
että ymmärrät, mitä tarkoitan,
vaikka sekoitankin
joskus pioneerit ja pilotit keskenään.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut