Viritetty piano

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1216
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 17.9.2024 20:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Sinä askartelet
ajatustesi kanssa
niin kuin kuuluukin
viritetty piano.


Automaattiameeba Ateenassa ankerias
assimilaatio akkomodaatio automobiilin ahvääri
antelias abbedissa Annikin ainainen arpaonni
antaa ainekirjoitukselle aiheita Ahmed Asikainen
ainainen apumies alkuaineista alkaen aina Afrikkaan asti.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

25. preludi ja fuuga J.S.Bachin Das Wohltemperierte Klavierista?
Halibatsuiba
Ajatustensa kanssa on hyvä tulla toimeen.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot