Töppöset vilkkuen perämetsään!

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1226
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 5.11.2024 6:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Sinulla voisi olla paidassa
neilikka tai kanelitankokin käy,
inkivääri väkevä, 
sillänäetnimittäin ihmispaljoudessa en välttämättä
pysty sinua tunnistamaan,
häpeäkseni tunnustan.

Se ei johdu sinusta, syy on minussa.

Voisit olla esimerkiksi vakuutusvirkailija
muutaman kuukauden takaa,
tärkeällä asialla, en sitä kiellä.
Ja tärkeässä roolissa kaikin tavoin.
Avainhenkilö suorastaan.

Kävi mielessä jotakin juttua ystävyydestä ja erilaisuuden hyväksymisestä.

Minun pitää nyt kuitenkin vähän tarkkailla
kehyksieni takaa, koska tässä on 
jännittävät käänteet ja ok, ok,
museosilmät, tein varmaan arviointiasteikkoa ynnä muuta,
edettäisiinkö ihan rauhassa!

Onko tämä tuomiopäivän aatto, ei tod.

Hengittelen hetken.

Tässä vielä linkki artikkeliin ja dioihin. 

Voit lukea ne sitten, jos tuo,
joku-muu-mikä on
jotenkin hidas ja ihana.

Kun en ole vielä siellä, mutta olen siellä! 





 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot