Minun mielessäni pettymys. Sinun kynässäsi kehusanat. Minun mielessäni hämmennys. Sinun kynässäsi taito.oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 3.10.2021 10:39 kermasusi ja sinun runossasi on sanoma... ja minun mielestäni taidetta ei voi vertailla sillä jokainen luomisen tulos on ainutlaatuinen. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen … 9 10 11 12 13 14 15 16 17 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut