Ilonpilaaja

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1229
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 19.11.2024 18:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Selaan secondhandshopin 
läpi, minä vanha kirppiskettu.
Ihmiset ovat sikoja.
Myyvät hikisiä trikoopaitoja
melkein uuden hinnalla.
Mukana kaksi vaatekoin toukkaa,
jauhokoisa farkkujen taskussa.
Siis ihanat
jumppaleggingsit intiimisuojalla.
Korvikset voi desinfioida.
Käsilaukussa vähänkäytetty
nenäliina ja koirankakkapussi.
Ja merkkijakku vain 500 e.

Varmaan tulee kaupat!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin on mennyt älyttömäksi, jotakin järkeä pitäisi olla.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot