Kolinaa tulevaisuudesta

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1176
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 19.5.2024 7:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Ajatukset alkoivat kolista
tulevaisuudessa.

Mitä ihmettä,
heittoistuin historiaan?

Ja minä olen siellä,
tekemässä sitä!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

No istualtaanha sitä tässä vaan, tiedäppä tuota nyt sitten mitä kukakin ja missä touhuaa, mutta tuli mieleen että lentopetejähän joskus kuulemma tekivä kaiketi toi silleen kai aikansa kuluksi, miksipä muuksi kun samassa sakissa lienee olleet. No, kolinaa kai siitäkin seurasi, itse en ole oppinut lentämään. Paitsi unissani, en herättyäni...  :)  Jaa, kyllähän tähän tuoliinkin olen Torkahtanut laskemattomia kertoja, niistä ei vaan puhuta... höps..

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot